Verscholen hoog boven het historische stadje Rethymno aan een zandweg, buiten het serene dorpje Kastellos, ligt dit prachtige landgoed (4000m2). Af en toe passeren sommige boeren met een tractor of sommige herders die hun kuddes verplaatsen naar een ander veld. Wij zijn in alle beslotenheid, gesitueerd op de top van een heuvel. Met een ongerept uitzicht rondom. Je hebt een vrij uitzicht op de Golf van Kreta. Op een heldere dag kun je de kleine kapel in de zee bij Georgioupoli zien.

In onze buurt is tijd geen probleem. Hier duurt de tijd langer, weg van de drukte van het dagelijks leven.
‘s Nachts worden we omringd door de lichten van de naburige dorpen in de valleien, met boven ons de lichten van duizenden sterren en de Melkweg. Onze volgroeide tuin ligt verscholen tussen eeuwenoude eiken en olijfbomen. De lucht boven ons is een speeltuin voor gieren en andere roofvogels. Kortom het is een ongerept gebied waar je dit paradijs kunt vinden.  Slechts 12 kilometer van de stranden van Rethymno en zijn historische oude centrum.  Slechts 20 kilometer rijden via een hoofdweg die je  rechtstreeks naar de Libische zee brengt.  Een prachtige route door een aantal indrukwekkende kloven.

Op ons landgoed staat 1 woonhuis én 3 gastenverblijven. Je kunt je hele gezin uitnodigen voor een vakantie of je kunt er een bedrijf van maken. Het huis en de gastenverblijven hebben naast een open haard ook marmeren verwarmingspanelen en door zonne-energie verwarmd water.
We hebben de gastenverblijven smaakvol ingericht in Griekse stijl en een volgroeide tuin aangelegd met fruitbomen, kruiden en groentebedden. We hebben er verschillende eyecatchers in gemaakt, plekken waar je kunt zitten en naar de prachtige zonsondergangen kunt kijken die we hebben.

Het terrein beschikt over twee ingangen, één die je kunt gebruiken als privétoegang tot uw woning en één voor de gasten. Met liefde en toewijding hebben wij een thuis/bedrijf gecreëerd, waar het goed leven is in en met de natuur. Onze gasten waren altijd blij verrast als zij dit prachtige landgoed ontdekten.

Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe deze magische, private plek te beschrijven. Je moet het zien en ervaren. Dit is een uniek landgoed wat niet vaak te koop wordt aangeboden. Een zeldzame kans om je eigen paradijs te kopen en er je brood mee te verdienen.

De afgelopen tien jaar is het als vijf-sterren-accommodatie voor toeristen met volledige EOT-licentie, in gebruik geweest.
De inrichting van de gastenverblijven is inbegrepen.
Het is een goede investering.
Vraagprijs €480.000,-
Vanaf mei 2024 staat het in de verkoop.