Laat je verrassen op Footscapes of Crete. Het ligt midden in de natuur. Weg van de drukte en weg van de hectiek.

Om er te komen rijd je via een prachtige route een heuvel op. Op de top ligt Footscapes met een fantastisch uitzicht rondom.
Het is een ruim perceel met veel landschap architectonische verrassingen. 

Bij elke bungalow zijn twee terrassen, één aan de voor- en één aan de achterkant. Hierdoor heb je uitzicht op zee én op de bergen, de Psyloritis en de Lefka Ori. Door de twee terrassen kun je de hele dag genieten van de zon.
De bungalows zijn licht en ruim (40 m2). Ze zijn sfeervol modern Grieks ingericht. De woonkamers hebben een zit- en een eethoek.
De open keukens zijn toegerust met ruim aanwezige benodigdheden en accessoires.
Er is airconditioning, maar ook een open haard en centrale verwarming voor de koudere dagen. De badkamers zijn voorzien van voldoende kastruimte ,een wastafel, toilet, en een douchecabine met een krachtige straal. Er is voldoende warm water, ook als de zon niet schijnt.
De slaapgedeeltes zijn ingericht met een kastenwand en bedden met kwaliteitsmatrassen.

Voor de bungalows is een prachtige eco-zwembad met zonnedek. Vanuit het zwembad heb je een onverstoord uitzicht op de omgeving.
Je kunt bij helder weer wel 80 km ver kijken over het berglandschap.

Onze bungalows hebben de namen van de goden van het licht, omdat deze passende namen recht doen aan de fantastische kleuren van het licht.
De verandering van het licht op Footscapes is zeer opmerkelijk.
Je bent getuige van het diffuus oranje licht van de ochtend, het intense zonlicht gedurende de dag en de prachtige roodroze zonsondergangen.

De goden Eos, Helios en Selene hebben de taak om de dag van dag naar nacht en vice versa soepel te laten verlopen. Eos voor de ochtendzon. Helios voor de dag en Selene voor de zonsondergang.

Helios

Lees meer

Selene

lees meer

Eos

lees meer